Pelimies.net artikkeli | Lisätty: 26.10.2022

7 vinkkiä pelimiehen kanssa deittailuun | Pelimies.net
Kuva: radu_floryn22 / Pixabay

7 vinkkiä pelimiehen kanssa deittailuun

Jos seurustelet pelimiehen kanssa, tervetuloa laajaan maailmaan, joka koostuu klaaneista, raidoista, seikkailuista, leiriläisistä, tason nousuista ja päivityksistä. Vaikka on paljon ihania naisia, jotka pitävät kiinni pelimiehistä, on myös monia, jotka saattavat tarvita neuvoja treffeille. Jos olet uusi pelimiesten parissa, tässä on 7 mahtavaa vinkkiä naisille, jos olet nappannut söpön miehen.

1. Anna hänelle peliaikaa

Pelaajat tarvitsevat paljon aikaa valitakseen videopelinsä. Hänen peliluonteeseensa kuuluu, että hän haluaa päivittää aseitaan, kerätä kokemuspisteitä, avata saavutuksia ja tehdä muita tehtäviä, joita peli vaatii. Jos et jaa hänen peliintohimoaan, älä valita. Silmien pyörittäminen häntä koko ajan hänen leikkiessään on ajanhukkaa, koska hän on aivan liian kaavoitettu yrittääkseen tappaa hänet juuri tappaneen miehen huomatakseen silmämunateatteriasi. Tämä on tärkeää, kun seurustelet pelaajan kanssa.

2. Pyydä apua

Miehen luonteeseen kuuluu, että hän haluaa opettaa tyttöystävälleen muutamia asioita. Useimmissa peleissä on miljoonia eri puolia, ja kaiken oppiminen voi kestää hetken. Pyydä poikaystävältäsi vinkkejä, neuvoja ja strategioita. Hän rakastaa, että hän auttoi sinua tulemaan paremmaksi pelissä.

3. Anna Hänen keskittyä

Poikaystäväsi voi todistaa, että on vaikeaa yrittää pysyä hengissä, kun zombilauma jahtaa sinua. Ja täydellisen laukauksen löytäminen on vaikeaa, kun olet ampuja sotilastaistelupeleissä. Nämä ovat vain esimerkkejä siitä, miksi hänen täytyy käyttää täydellistä keskittymistään pelatessaan. Hänen ei tarvitse kuulla työpäivästäsi tai vanhasta ystävästä, johon törmäsit hänen leikkiessään.

4. Löydä oma sisäinen pelaajasi

Syleile sisälläsi olevaa sisäistä pelaajajumalattaria ja tartu ohjaimeen. Vietä aikaa yrittääksesi oppia pelaamaansa peliä. Tai tutki erilaisia ​​pelejä, jotka sopivat paremmin kiinnostuksen kohteisiisi. Poikaystäväsi mielestä on aivan mahtavaa, että hänellä on tyttö, joka on kiinnostunut hänen harrastuksistaan. Ja toinen plussa on, että voit jakaa laatuaikaa yhdessä, mikä voi auttaa sinua parantamaan suhdettasi.

5. Pelaajalahjat on helppoja

Kun on syntymäpäivän tai suuren loman aika, anna hänelle peliharrastukseensa liittyvä lahja. Nouda Playstation/Xbox Live -lahjakortti, strategiaopas tai uusi peliohjain. Saatat ajatella, että hän haluaa romanttisen lahjan, mutta hän arvostaa lahjaa, kuten mainitsin, suklaarasia tai kukkakimpun sijaan. Miehet pitävät yleensä käytännöllisistä lahjoista romanttisten tavaroiden sijaan.

6. Haasta videopeliin

Joillakin tytöillä on tappava silmä-käden koordinaatio, jonka ansiosta he voivat helposti käsitellä peliohjaimensa painikkeita ja ohjaussauvoja. Spektrin vastakkaisella puolella ovat tytöt kuin paras ystäväni, joka voi vain saada itsensä huimaan, kun hänen hahmonsa pyörii ympyröitä tuijottaen taivaalle. Jos kuulut jälkimmäiseen luokkaan, astu pois ohjaimesta ja nappaa sen sijaan kirja. Kirjan lukeminen hänen pelatessaan videopelejä voi estää sinua kyllästymästä.

7. Käytä mikrofonia viisaasti

Monet pelaajat käyttävät mikrofoneja kommunikoidakseen muiden pelaajien kanssa tehdessään yhdessä. Jotkut kaverit haluavat antaa tyttöystävänsä käyttää mikrofonia leikkiessään. Jos poikaystäväsi antaa sinun puhua mikrofoniin pelatessasi, vältä flirttailemasta muiden kaverien kanssa. Tämä ei ole vain epäkunnioittavaa suhteellesi, vaan se on myös loukkaavaa. Se on myös helppo tapa kiintyä toiseen pelaajatyyppiin, jos pelaat klaanin kanssa, joka voi aiheuttaa vain ongelmia suhteessasi.

Yhteenveto

Nämä ovat vain muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua luomaan onnistuneen suhteen pelaajaan. Mikä tärkeintä, jos et pidä videopeleistä, älä huoli. Poikaystäväsi rakastaa silti sitä, että saat sinut rinnalleen, kun hän taistelee zombeja, muukalaisia, demoneja ja paljon muuta. Tytöt, onko teillä muita treffivinkkejä jaettavaksi?Lue mitä pelimiehellä on sanottavaa


Pelimies artikkelit


11.01.2024: Flirttailun ABC: Pelimiehestä treffimestariksi
24.03.2023: 10 vinkkiä miten olla vastustamaton naisten silmissä
24.11.2022: Tässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimies
18.11.2022: 5 vinkkiä kuinka pukeutua kuin maskuliininen mies
26.10.2022: 7 vinkkiä pelimiehen kanssa deittailuun
14.07.2022: Muistipelien tärkeys

[ Kaikki Pelimiehen artikkelit ]
Pelimies pitää muistipeleistä


Miksi Pelimieskin suosittelee muistipelejä?


Ilmaisissa nettipeleissä kiteytyy hauskuus sekä hyöty kaikenikäisille ihmisille. Pelit eivät ainoastaan treenaa strategista peliosaamistasi, myös sosiaalinen elementti vie hauskuuden uudelle tasolle. Voit nimittäin verrata Muistipeli.comissa omaa pelitulostasi muiden pelaajien tuloksiin ja katsoa miten sijoituit parhaiden pelaajien joukossa. Muistia voi harjoittaa netissä pelaamalla Muistipeli.com sivustolla mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Keskittymispelinä muistipelit ovat todella hyviä, sillä pelatessa oppii myös pitkäjänteisyyttä ja johdonmukaisuutta. Kukapa ei pitäisi muistipelejä upeana pelimuotona. Muistipeleillä on oma roolinsa muistin harjoittamisessa ja mikä parasta, ne mahdollistavat myös loistavat arvonnat ja kilpailut. Tervetuloa pelimiehen matkaan Pelimies.net sivustolle!
Pelimiehellä parhaimmat nettikilpailut


Parhaimmat nettikilpailut


Kukapa ei pitäisi nettikilpailuista joihin voi osallistua täysin ilmaiseksi. Mahdollisuus voittaa palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepalkintoja on suomalaisten mieleen. Silloin kun ei ole jaossa ilmaisia ämpäreitä, niin Pelimies tuo saataville aivan jotain muuta ja parempaa. Nimittäin netin parhaimmat kilpailut ja arvonnat!

Pelaa Pelimies.net sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voita:


Wave BookCase suojakotelo , Pohti SkiTeam tuubihuivi , K-lahjakortti 10 euroa , Halvan makeaa , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , 20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10eur S-lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10eur K-Ryhmän lahjakortti

Jaa Pelimies.net Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Pelimies.net FacebookissaJaa Pelimies.net Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista

facebook.com/muistipelicom