Pelimies.net artikkeli | Lisätty: 18.11.2022

5 vinkkiä kuinka pukeutua kuin maskuliininen mies | Pelimies.net
Kuva: Pexels / Pixabay

5 vinkkiä kuinka pukeutua kuin maskuliininen mies

Pelimiehen vinkeillä voit pukeutua helposti maskuliinisesti ja tyylikkäästi miehenä, kun tiedät oikeat muotiohjeet. Seuraa näitä yksinkertaisia ​​tyylivinkkejä näyttääksesi välittömästi miehekkäältä, pidemmältä ja vahvemmalta ja osoitat karismaa ja itseluottamusta.

Vaikka oletkin uusi muodin muotoilun parissa, nämä upeat kuratoinnit vinkit tekevät pukeutumisesta maskuliiniseksi mieheksi erittäin helppoa, jotta voit parantaa ulkonäköäsi välittömästi.

Esittele parhaita ominaisuuksiasi näillä vaivattomilla tekniikoilla, jotka parantavat pukeutumistyyliäsi huomattavasti. Ne auttavat sinua näyttämään ja tuntemaan olosi parhaalta ja säilyttämään houkuttelevuuden rikkomatta pankkia.

1. Valitse laatu määrän sijaan

Jos haluat näyttää paremmalta miehenä, tarkista vaatteiden laatu ennen niiden ostamista. Se voi joskus olla vaikeaa, varsinkin verkkokaupassa. Noudata vain vinkkejäni, ettet koskaan osta huonolaatuisia vaatteita enää koskaan.

Uusien tyylikkäiden vaatteiden ostaminen on nopeampaa, helpompaa ja halvempaa kuin koskaan ennen. Ja monet muotimerkit luovat tuhansia trendikkäitä tyylejä joka viikko, mutta eivät kiinnitä huomiota laatuun. Älä lankea siihen vaan valitse laadukkaat vaatteet.

Yksi parhaista asioista, joita voit tehdä pukeutuaksesi maskuliiniseksi mieheksi, on käyttää korkealaatuisia vaatteita. Ne eivät ole vain kestävämpiä, vaan myös näyttävät yleensä paremmilta. Kiinnitä enemmän huomiota yksityiskohtiin ja vaatteiden rakenteeseen, kun valitset mitä vaatteita ostat ja käytät.

2. Käytä oikean kokoisia vaatteita

Yksi parhaista tavoista pukeutua paremmin kuin maskuliininen mies on pukea päällesi sopivat vaatteet. Jos et, voit menettää tyylin ja eleganssin. Saatat myös vahingoittaa vaatteita ja tuntea olosi epämukavaksi.

Älä käytä liian pieniä tai liian suuria vaatteita, jos haluat näyttää ja tuntea olosi parhaalta. Sen sijaan päästä niistä irti ja tee tilaa vaatteille, jotka sopivat sinulle oikein.

Näyttääksesi miehiseltä mieheltä esittele fysikaaliasi ja parhaita ominaisuuksiasi välttämällä liian suuria toppeja tai alaosia. Leveät paidat tai t-paidat ja roikkuvat housut piilottavat muotosi ja saavat vartalosi näyttämään suuremmalta kuin se on.

Vältä myös liian tiukkoja miesten vaatteita, erityisesti keskivartaloasi, koska ne ovat ärsyttäviä ja epäesteettisiä.

Käytä sen sijaan täydellisesti istuvia vaatteita, jotka hiovat vartaloasi, korostavat olkapäitäsi ja saavat sinut näyttämään vahvalta, terävältä ja itsevarmalta.

3. Käytä neutraaleja värejä

Neutraalien värien käyttäminen voi auttaa sinua näyttämään miehiseltä välittömästi. Voit helposti näyttää paremmalta myös arkivaatteissa, jos valitset klassisen väriyhdistelmän, joka sopii sinulle täydellisesti.

Yksinkertaiset, klassiset värit ovat miehisen miehen vaatekaapin rakennuspalikoita. Ne eivät koskaan mene pois muodista, ja voit käyttää niitä pitkään näyttääksesi tyylikkäiltä.

Älä käytä liian rohkeita värejä, mutta älä pelkää värejä kokonaan. Valitse neutraaleja värejä näyttääksesi maskuliinisilta, sillä voit yhdistellä niitä helposti ympäri vuoden.

Neutraalit värit, kuten musta, valkoinen, ruskea ja harmaa, tekevät miesten vaatteista erittäin monipuolisia ja ajattomia, ja ne sopivat mihin tahansa asuun. Ne ovat erittäin suosittuja ja sopivat mihin tahansa tyyliin ja makuun.

Oikeat neutraalit värit parantavat viehättävyyttäsi ja maskuliinisia ominaisuuksiasi antamalla asullesi erityisen vivahteen, olivatpa ne sitten arki- tai juhlavaatteita.

4. Valitse maskuliininen muotityyli

Muotityylisi määrittää, miten suunnittelet maskuliinisia asujasi. Jos et ole varma, mikä on suosikkityylisi, käytä hetki aikaa selvittääksesi, mistä pidät. Kokeile erilaisia ​​miesten vaatteita, kunnes löydät itsellesi sopivan yhdistelmän.

Siellä on niin monia erilaisia ​​tyylejä. Käytä luovuutesi ja ilmaise itseäsi löytääksesi tyylin, joka koskee kaikkea sinua ja näyttää persoonallisuutesi ja maskuliinisia piirteitäsi omaperäisyyden, itsevarmuuden ja ainutlaatuisuuden kautta.

Valitse muotityyli, joka sopii sinulle parhaiten näyttääksesi upealta ja erottuaksesi joukosta. Mutta voit myös olla luova asujen kanssa ja työntää pois mukavuusalueeltasi.

Auttaaksesi löytämään tyylisi ja olemaan paras versio itsestäsi ilman kompromisseja, käytä lopullista luetteloamme eri muotityyleistä inspiraationa.

5. Vältä trendikkäitä vaatteita

Saatat tuntea houkutusta pysyä trendissä parantaaksesi pukeutumistapaasi, mutta se on huono idea. Vältä trendikkäitä asuja, erittäin luovia leikkauksia, printtejä ja kuvioita, joita on vaikea muotoilla ja jotka menevät pois muodista erittäin nopeasti.

Halvat, trendikkäät vaatteet ovat yleensä heikkolaatuisia eivätkä näytä elegantilta tai hienostuneelta. Huomaat nopeasti, ettei sinulla ole mitään päälle puettavaa, jos seuraat viimeisimpiä muotitrendejä.

Klassiset vaatteet eivät mene helposti pois muodista, ovat erittäin monipuolisia, ja niitä voi käyttää joka tilanteeseen. Ne säästävät rahaa ja auttavat sinua pukeutumaan kuin maskuliininen mies.

Valitse sen sijaan vaatteita, joista voit helposti koota tyylikkäitä, miehekkäitä ja tyylikkäitä asuja, joita voit käyttää pitkään. Suosi välttämättömiä, laadukkaita ja tyylikkäitä kappaleita, jotka ovat myös mutkattomia ja tyylikkäitä.Lue mitä pelimiehellä on sanottavaa


Pelimies artikkelit


11.01.2024: Flirttailun ABC: Pelimiehestä treffimestariksi
24.03.2023: 10 vinkkiä miten olla vastustamaton naisten silmissä
24.11.2022: Tässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimies
18.11.2022: 5 vinkkiä kuinka pukeutua kuin maskuliininen mies
26.10.2022: 7 vinkkiä pelimiehen kanssa deittailuun
14.07.2022: Muistipelien tärkeys

[ Kaikki Pelimiehen artikkelit ]
Pelimies pitää muistipeleistä


Miksi Pelimieskin suosittelee muistipelejä?


Ilmaisissa nettipeleissä kiteytyy hauskuus sekä hyöty kaikenikäisille ihmisille. Pelit eivät ainoastaan treenaa strategista peliosaamistasi, myös sosiaalinen elementti vie hauskuuden uudelle tasolle. Voit nimittäin verrata Muistipeli.comissa omaa pelitulostasi muiden pelaajien tuloksiin ja katsoa miten sijoituit parhaiden pelaajien joukossa. Muistia voi harjoittaa netissä pelaamalla Muistipeli.com sivustolla mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Keskittymispelinä muistipelit ovat todella hyviä, sillä pelatessa oppii myös pitkäjänteisyyttä ja johdonmukaisuutta. Kukapa ei pitäisi muistipelejä upeana pelimuotona. Muistipeleillä on oma roolinsa muistin harjoittamisessa ja mikä parasta, ne mahdollistavat myös loistavat arvonnat ja kilpailut. Tervetuloa pelimiehen matkaan Pelimies.net sivustolle!
Pelimiehellä parhaimmat nettikilpailut


Parhaimmat nettikilpailut


Kukapa ei pitäisi nettikilpailuista joihin voi osallistua täysin ilmaiseksi. Mahdollisuus voittaa palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepalkintoja on suomalaisten mieleen. Silloin kun ei ole jaossa ilmaisia ämpäreitä, niin Pelimies tuo saataville aivan jotain muuta ja parempaa. Nimittäin netin parhaimmat kilpailut ja arvonnat!

Pelaa Pelimies.net sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voita:


Wave BookCase suojakotelo , Pohti SkiTeam tuubihuivi , K-lahjakortti 10 euroa , Halvan makeaa , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , 20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10eur S-lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10eur K-Ryhmän lahjakortti

Jaa Pelimies.net Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Pelimies.net FacebookissaJaa Pelimies.net Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista

facebook.com/muistipelicom