Pelimies.net artikkeli | Lisätty: 11.01.2024

Flirttailun ABC: Pelimiehestä treffimestariksi | Pelimies.net

Flirttailun ABC: Pelimiehestä treffimestariksi

Nyt syvennymme flirttailun, treffailun ja pokailun jännittävään maailmaan, jossa koko pelikenttä on valmiina kunnon pelimiehiä varten! Tämä opas ei käsittele vain treffailua – se on kattava käsikirja siitä, miten nousta pelimiehestä todelliseksi treffimestariksi. Valmistaudu sukeltamaan syvälle aitouden merkitykseen, kehonkielen saloihin, keskustelun taiteeseen ja muuhun treffailun kannalta oleelliseen. Nyt on aika heittää vanhat kliseet romukoppaan ja oppia flirttailun uusi ABC – aina rentoudella, huumorilla ja tyylikkyydellä höystettynä.

Ensiksi on tietenkin hyvä määritellä termit ja se, mitä ylipäätään tarkoittaa olla todellinen "pelimies"? Se ei suinkaan ole pelkästään taitoa vakuuttaa ja viehättää, vaan se on elämäntapa, jossa itsevarmuus ja rentous kohtaavat. Todellinen pelimies tietää, että menestys flirttailussa ja parisuhteissa ei ole pelkkää peliä, kemiaa ja sattumaa, vaan se on taitoa olla oma itsensä parhaalla mahdollisella tavalla.

Aitous on pelimiehen ydin. Se ei ole temppuja tai feikkausta, vaan kykyä olla rehellisesti ja rennosti oma itsensä jokaisessa tilanteessa. Tämä tarkoittaa omien vahvuuksien tunnistamista, sekä heikkouksien hyväksymistä. Se on rehellisyyttä itselle ja muille, sekä myös kykyä nauraa itselleen sillon kun tilanne sitä vaatii.

Kaikista oleellisinta on kuitenkin muistaa, että todellinen pelimies kohtelee muita aina kunnioituksella ja huumorilla. Hän tietää, että todellinen charmikkuus ja karismaattisuus ei ole vain sanoja, vaan tekoja – pieniä eleitä, jotka osoittavat huomiota ja välittämistä. Tässä oppaassa kuljemme läpi flirttailun perusteista aina edistyneempiin tekniikoihin asti, jotka auttavat sinua paitsi loistamaan deiteillä, myös rakentamaan merkityksellisiä ja kestäviä ihmissuhteita. Valmistaudu matkalle, jossa opit olemaan paras versio itsestäsi.

Ensivaikutelman merkitys pelimiehen pariutumisessa

Hyvä ensivaikutelma on kuin avausliike shakissa – se voi ratkaista pelin ennen kuin se on edes kunnolla alkanut. Pariutumispelissä ensivaikutelman merkitys korostuu entisestään. Se ei ole vain sitä, mitä sanot tai miten näytät, vaan se on energia, jonka tuot tullessasi huoneeseen. Todellinen pelimies tietää, että ensivaikutelma muodostuu sekunneissa ja että sen vaikutus voi kestää ikuisesti.

Mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Aloita perusasioista: pukeutuminen ja ulkoasu. Ei tarvitse olla mistään muotilehden kannesta repäisty, mutta siisti ja huoliteltu ulkonäkö lähettää viestin itsevarmuudesta ja siitä, että arvostat itseäsi ja seuraasi. Pukeudu tilanteeseen sopivasti, mutta uskalla myös tuoda esille sopivassa suhteessa omaa persoonallisuuttasi – se tekee vaikutelman parhaassa tapauksessa unohtumattomaksi.

Seuraavaksi on vuorossa ensikohtaaminen. Hymy, kädenpuristus, katsekontakti – nämä jämptit komponentit muodostavat ensivaikutelman kultaisen kolmikon. Hymy luo lähestyttävän ja ystävällisen ilmapiirin, kun taas vahva mutta ei liian tiukka kädenpuristus viestittää itsevarmuudesta. Katsekontakti on avain: se osoittaa, että olet läsnä ja aidosti kiinnostunut toisesta henkilöstä. Muista, että liian intensiivinen tuijotus voi olla uhkaavaa tai epämiellyttävää, joten sopivan tasapainon löytäminen on tässä hommassa tärkeää.

Lopulta ensivaikutelman taika piilee siinä, miten yhdistät ulkoisen olemuksesi ja sisäisen karismasi. Ole aito ja rento; älä yritä olla jotain, mitä et ole. Aitous on magneetti – se vetää ihmisiä poikkeusetta puoleensa. Jos pystyt yhdistämään itsevarmuuden ja aitouden, olet jo puolivälissä matkalla kohti voittoa! Ensivaikutelma ei ole vain keino tehdä vaikutus toiseen, vaan se on myös tapa osoittaa kunnioitusta – sekä itsellesi että toiselle.

Kokenut pelimies hurmaa naaraat jo kehonkielellään

Asiansa osaava ja kokenut pelimies tietää, että sanat ovat vain osa viestintää – suuri osa siitä, miten meidät koetaan, välittyy kehonkielen kautta. Kehonkieli on kuin tanssi, jossa jokainen liike kertoo tarinaa. Kyse ei ole vain sitä, miten seisot tai liikut, vaan kyseessä on koko olemuksesi ja tapasi kommunikoida. Kun opit hallitsemaan kehonkieltäsi, opit puhumaan ilman sanoja. Tämä on todellisen pelimiehen salainen ase ja ehdoton ykköstykki.

Aloitetaan taas perusteista: ryhti. Hyvä ryhti lähettää viestin itsevarmuudesta ja voimasta. Se kertoo, että olet läsnä ja valmis kohtaamaan maailman. Mutta älä seiso jäykkänä kuin sotilas tai aamuvarhaisella housuissa pullottava veitikka; rentous on tässä kohtaa asia avain. Pidä hartiasi rentoina ja rintakehäsi avoimena – tämä ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se myös auttaa sinua tuntemaan olosi itsevarmemmaksi.

Oppiaksesi hallitsemaan kehonkieltäsi, sinun on oltava tietoinen siitä, miten käytät tilaa ympärilläsi. Kosketus – kun se on sopivaa ja toivottua – voi olla voimakas ja toimiva keino luoda läheisyyttä. Käytä eleitäsi puhuaksesi puolestasi: avoimet ja kutsuvat eleet kuten käden heilautukset tai kevyt kosketus olkapäälle voivat vahvistaa sanojasi ja lisätä viestisi vaikuttavuutta. Pidä mielessä että kehonkieli on aina vuoropuhelua; se ei ole vain sitä, mitä sinä teet, vaan myös sitä, miten reagoit toisen henkilön eleisiin.

Karisma ja viestintä kantavat pitkälle

Viestintä on arvostettu taiteenlaji ja kun se yhdistetään karisman kanssa, tuloksena on usein suorastaan vastustamaton kombinaatio. Pelimiehen taidokkuus ei rajoitu vain sanoihin jotka hän valitsee, vaan myös siihen, miten hän ne esittää. Karismaattinen viestintä ei ole vain kykyä vakuuttaa tai olla nokkela; se on kykyä kuunnella, havaita ja vastata tavalla, joka resonoi syvällä keskustelukumppanin kanssa. Tämä tarkoittaa, että sanat, äänensävy, eleet ja jopa hiljaisuudet pelaavat yhtä suurta roolia viestinnässäsi.

Ykkösaskel karismaattiseen viestintään on toisen kuunteleminen. Todellinen pelimies tietää, että kuuntelemalla aktiivisesti ja osoittamalla aidosti kiinnostusta toisen ihmisen sanoihin, hän ei ainoastaan osoita kunnioitusta, vaan myös oppii, mitä toinen todella haluaa sanoa. Tämä antaa mahdollisuuden vastata tavalla, joka osoittaa ymmärrystä ja empatiaa. Hyvä kuuntelija ei vain odota omaa vuoroaan puhua, vaan todella keskittyy ja reagoi toisen sanomaan – tämä on karismaattisen viestinnän kovinta ydintä.

Toinen tärkeä osa karismaattista viestintää on kyky kertoa tarinoita. Ihmiset rakastavat tarinoita, ja pelimies, joka osaa kertoa mielenkiintoisia ja eläväisiä tarinoita pystyy herättämään kiinnostusta ja tunteita. Ei ole juuri väliä että ovatko tarinat ihan täysin keskittyä ja hatusta vedettyä humpuukia, tarinoita omasta elämästä tai jostain omista mielenkiintoisista havainnoistaan, tai mistä hyvänsä. Kaikista tärkeintä on sen sijaan pitää tasapaino: tarinat eivät saa olla liian pitkiä tai itsekeskeisiä. Ne ovat välineitä, jotka auttavat luomaan yhteyden ja jakamaan kokemuksia, eivät pelkästään keinoja loistaa itse parrasvaloissa.

Ei kannata myöskään unohtaa, että karismaattisessa viestinnässä huumori on kullanarvoinen työkalu. Se ei tarkoita, että sinun tarvitsee olla stand-up koomikko tai muu jatkuvasti hauskoja kaskuja letkautteleva huumoriukko, vaan kykyä tuoda esiin keveyttä ja leikkisyyttä esiin keskusteluissa. Pieni huumori voi rikkoa jään ja tehdä keskustelusta rennomman. Varsinkin ensitreffeillä huumorin tulisi kuitenkin olla aina ystävällistä ja mukanaoloa tukevaa, eikä koskaan loukkaavaa tai alentavaa. Kun käytät huumoria oikein, se voi avata ovia syvemmille keskusteluille ja aidommille yhteyksille.

Pelimies ei luovu harrastuksistaan parisuhteessakaan

Kun pelimiestä lykästää ja hän löytää itsensä parisuhteesta, hänen pelimiesluonteensa ei tietenkään häviä minnekään – se vain sopeutuu uuteen tilanteeseen. Tärkeää on ymmärtää, että näillä deittineuvoilla hankittu parisuhde ei tarkoita oman identiteetin tai harrastusten hylkäämistä, vaan niiden yhdistämistä osaksi yhteistä elämää. Tämä tasapaino on avain onnelliseen ja terveeseen suhteeseen, jossa molemmat osapuolet kunnioittavat toistensa intohimoja ja tilaa.

Esimerkiksi, jos pelimiehen sydäntä lähellä on pleikkarin hakkaaminen, tai vaikka rahapelaaminen ja esimerkiksi spesifisti Viron uudet kasinot, tämän harrastuksen jatkaminen parisuhteessa voi olla hänelle todella tärkeää. Netissä pelaaminen ei nimittäin aina ole vain pelkkää uhkapelaamista eikä pleikkaripelit pelkkää mieslapsen hupia; ne voivat olla myös tapoja rentoutua, kokea jännitystä ja kehittää strategista ajattelua. Kun pelimies selittää kumppanilleen, miksi oma harrastus on hänelle tärkeä ja osoittaa, että se ei vaaranna suhteen tai talouden hyvinvointia, se voi auttaa luomaan ymmärrystä sekä kunnioitusta molemmin puolin. Avain on tässäkin kohtaa kommunikaatiossa ja yhteisten rajojen asettamisessa.

Parisuhteessa olennaista on yhteisen ajan ja omien harrastusten tasapaino. Pelimies osoittaa kypsyyttä ja vastuullisuutta, kun hän tasapainottaa omia harrastuksiaan ja touhujaan yhteisen ajan ja muiden suhteen velvoitteiden kanssa. Tämä ei ainoastaan näytä kunnioitusta kumppania kohtaan, vaan myös pitää suhteen terveenä ja antaa tilaa molempien yksilöllisyydelle. Loppujen lopuksi parisuhteessa on kyse kumppanien välisestä keskinäisestä tukemisesta – ei toisen muokkaamisesta omaksi kuvakseen.

Yhteenveto: Kasvaminen treffimestariksi

Treffimestariksi kasvaminen on pitkä ja jännittävä matka, joka ei koostu pelkästään flirttailusta ja deittailusta; se on henkilökohtaisen kasvun ja itsetuntemuksen polku. Jokainen askel – aina ensivaikutelman luomisesta kehonkielen hallintaan, karismaattiseen viestintään ja omien harrastusten yhdistämiseen parisuhteeseen – on osa tätä elämän mittaista matkaa. On myös hyvä muistaa että todellinen pelimies ei ole se, joka pelaa pelejä muiden kanssa ja kiksauttaa mahdollisimman montaa minkkiä, vaan se, joka toimii rehellisesti ja avoimesti, kunnioittaen sekä itseään että muita.

Tämän pienen oppaan avulla voit kehittää itseäsi ja taitojasi, niin treffimaailmassa kuin myös laajemmin elämässäsi. Olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa, muista, että aitous, huumori, kuunteleminen ja toisten kunnioittaminen ovat avaimia menestykseen. Treffimestariksi kasvaminen ja deittailukokemusten kartuttaminen ei ole päämäärä, vaan jatkuva prosessi, jossa oppii parhaimmillaan jotain uutta itsestään ja muista ihan joka päivä.Lue mitä pelimiehellä on sanottavaa


Pelimies artikkelit


11.01.2024: Flirttailun ABC: Pelimiehestä treffimestariksi
24.03.2023: 10 vinkkiä miten olla vastustamaton naisten silmissä
24.11.2022: Tässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimies
18.11.2022: 5 vinkkiä kuinka pukeutua kuin maskuliininen mies
26.10.2022: 7 vinkkiä pelimiehen kanssa deittailuun
14.07.2022: Muistipelien tärkeys

[ Kaikki Pelimiehen artikkelit ]
Pelimies pitää muistipeleistä


Miksi Pelimieskin suosittelee muistipelejä?


Ilmaisissa nettipeleissä kiteytyy hauskuus sekä hyöty kaikenikäisille ihmisille. Pelit eivät ainoastaan treenaa strategista peliosaamistasi, myös sosiaalinen elementti vie hauskuuden uudelle tasolle. Voit nimittäin verrata Muistipeli.comissa omaa pelitulostasi muiden pelaajien tuloksiin ja katsoa miten sijoituit parhaiden pelaajien joukossa. Muistia voi harjoittaa netissä pelaamalla Muistipeli.com sivustolla mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Keskittymispelinä muistipelit ovat todella hyviä, sillä pelatessa oppii myös pitkäjänteisyyttä ja johdonmukaisuutta. Kukapa ei pitäisi muistipelejä upeana pelimuotona. Muistipeleillä on oma roolinsa muistin harjoittamisessa ja mikä parasta, ne mahdollistavat myös loistavat arvonnat ja kilpailut. Tervetuloa pelimiehen matkaan Pelimies.net sivustolle!
Pelimiehellä parhaimmat nettikilpailut


Parhaimmat nettikilpailut


Kukapa ei pitäisi nettikilpailuista joihin voi osallistua täysin ilmaiseksi. Mahdollisuus voittaa palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepalkintoja on suomalaisten mieleen. Silloin kun ei ole jaossa ilmaisia ämpäreitä, niin Pelimies tuo saataville aivan jotain muuta ja parempaa. Nimittäin netin parhaimmat kilpailut ja arvonnat!

Pelaa Pelimies.net sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voita:


Wave BookCase suojakotelo , Pohti SkiTeam tuubihuivi , K-lahjakortti 10 euroa , Halvan makeaa , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , 20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10eur S-lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10eur K-Ryhmän lahjakortti

Jaa Pelimies.net Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Pelimies.net FacebookissaJaa Pelimies.net Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista

facebook.com/muistipelicom