Pelimies.net artikkeli | Lisätty: 24.03.2023

10 vinkkiä miten olla vastustamaton naisten silmissä | Pelimies.net
Kuva: StockSnap / Pixabay

10 vinkkiä miten olla vastustamaton naisten silmissä

Jokainen mies haluaa olla vastustamaton naisten silmissä, mutta se ei aina ole se helpoin tehtävä. Tähän olemme keränneet 10 vinkkiä, mitkä auttavat miestä olemaan oikea pelimies ja vastustamaton naisten silmissä.

Aivan näin alkuun, vaikka mies näyttäisikin aivan Brad Pittiltä, ei hän välttämättä edes tiedä, miten houkutella naisia. Ei luultavasti tule yllätyksenä, että naiset voivat olla todella nirsoja romanssin suhteen. He tietävät, mitä he haluavat mieheltä ja jos mies ei omaa oikeanlaisia persoonallisuuden piirteitä, lopputulos voi olla syvästi

Sitten eikun aisaan, noudata tätä opasta, niin sinusta tulee välittömästi houkuttelevampi naisille ja kunnon pelimies.

Naiset haluavat sinun kuuntelevan

Kaikessa yksinkertaisuudessaa, kuuntele naista, vaikka aina jutut eivät olisikaan kiinnostavia. Menemättä liian akateemiseksi viestintä on yksinkertaisesti ajatusten, tarpeiden ja toiveiden vaihtoa.Ei ole mikään salaisuus, että naiset puhuvat enemmän kuin miehet. Esimerkiksi juoruilun käsite korostaa miesten ja naisten puhumien sanojen määrää.

MD Louanne Brizendine (professori Kalifornian yliopistosta San Franciscossa) on havainnut, että naiset puhuvat 20 000 sanaa päivässä ja miehet noin 7 000 sanaa päivässä. Tämä tarkoittaa, että naiset puhuvat lähes 3 kertaa enemmän kuin miehet.

Naiset haluavat sinun olevan suuri johtaja

Naiset haluavat tuntea olevansa johtajan kanssa, mutta ei kuitenkaan diktaattorimaisessa mielessä. Naiset haluavat suhteissaan luottaa mieheen, jonka kanssa he jakavat elämänsä.

On hyvä ilmaista, mihin haluat suhteen menevän ja mitä tavoitteita sinulla on sille. Osoittaaksesi olevasi todellinen johtaja, osoita:

1. Harkitse aina päätöstesi vaikutusta häneen – henkilökohtaiset tunteesi ovat tärkeitä, mutta niin ovat myös hänen.

2. Pidä hänen tarpeensa suhteen eturintamassa – epäitsekkyys osoittaa, että olet valmis uhraamaan asioita hänen puolestaan.

3. Aloita ja osallistu toimintaan, joka auttaa suhdetta kasvamaan – sitoutumisen osoittaminen suhteenne hyvinvointiin auttaa vahvistamaan sidettä ja vetovoimaa sinun ja tyttösi välillä.

4. Viimeistele aloittamasi – ole tietoinen pienistä asioista ja ole luotettava.

Näiden tekeminen voi myös osoittaa, että olet innostunut naisesta ja tietenkin suhteesta. Näet vaivaa sen eteen, mikä osoittaa että haluat olla naisen kanssa.

Naiset rakastavat miestä jolla on käytöstavat

Mikä on pahempaa kuin olla ulkona ihmisen kanssa, jolla ei ole hyvä luonne? Henkilö, joka on moukkamanen juntti ja jolla ei ole hyviä tapoja. Esimerkkinä pieruhuumorin korostamisen julkisilla paikoilla, ei ole sitä parasta romantiikkaa. Vaikka sekin kuuluu parisuhteeseen lopulta.

Sillä ei ole väliä, oletko kasvatettu äijämäisessä kodissa vai harrastatko kaikkia miehekkäitä ​​urheilulajeja. Pelkästää sanat ”Saisinko” ja ”kiitos” voivat johtaa pitkälle, kun lähdet hakemaan naisten huomiota.

Miehet voivat näyttää käytöstapoja esimerkiksi näillä tavoilla:

1. Ritarillisuus – Monesti tulee yllätyksenä niiden naisten määrästä, jotka eivät ole tottuneet siihen, että heille avataan ovi.

2. Kohteliaisuus – Kovien sanojen käyttäminen hankaavalla sävyllä sulkee naisen kuin naisen (paitsi äijämäisen rekkanaisen). Kun puhut naiselle, olipa kyseessä ensimmäinen tai 500. keskustelusi, kohteliaisuus on aina eduksi.

3. Treffietiketti – Vedä hänen tuolinsa ulos valmiiksi, kun olette istumassa pöydän ääreen. Tuolla ei siis tarkoiteta ulos pihalle, vaan pöydän alta pois niin, että nainen mahtuu tuolille helposti istumaan. Älä aloita syömään ennen kuin naisen ruoka saapuu. Kiinnitä huomiota naisen kasvoihin, älä katso jatkuvasti naisen tissejä tai pyllyä. Jos tekee kovasti mieli katsoa niitä, niin yritä tehdä se salaa.

Haluatko sukeltaa vielä syvemmälle tapoihin ja etikettisääntöihin? Kannattaa googlettaa ja tutustua useisiin eri lähteisiin, kuinka olla moderni herrasmies.

Naiset haluavat sinun olevan huomaavaisia

Kun olet huomaavainen, osoitat että se, mitä hän arvostaa, on yhtä tärkeää myös sinulle (ja toisinaan tärkeämpää) kuin mitä muuten tarvitset.

Ajattelevaisuus on epäitsekkyyden serkku ja antaa sinun ajaa emotionaalisen kypsyyden huipulle. Valitettavasti monet miehet aliarvioivat huomaavaisuutta ja noin mokaavat kuinka houkutella naisia!

Kuinka voin olla ajattelevainen mies?

1. Epäitsettömyys – ole valmis uhraamaan

2. Tarkkailu – kuuntele hänen tarpeitaan

3. Myötätunto – osoita ystävällisyyttä vaimoasi tai tyttöystävääsi kohtaan

4. Rehellisyys ja rehellisyys – näytä, että totuudesta ei voida tinkiä

Naiset pitävät miehestä, joka osaa osoittaa herkkyytensä

Tämä on usein miehille vaikeaa. Miehet ovat ylpeitä maskuliinisuudesta, mutta totuus on, että miehillä on myös tunteen, aivan kuten naisilla.

Naisten täytyy nähdä ja kokea, että olet luonnollisesti avoin heidän kanssaan. Haavoittuvan puolen näyttäminen naisille lisää luottamusta. Se osoittaa, että luotat häneen elämäsi syvät ja synkät kohdat.

Älä tee tätä deittailun alkuvaiheessa. Usein se voi olla liikaa liian aikaisin. Tarkkaile kun on oikea aika osoittaa tunteet ja haavoittuvainen puolesi. Muista, että haavoittuvaisuus sisältää myös pelottomuutta. Älä kuitenkaan ala itkemään sydäntä riipivästi ja räkätippa nokassasi, naiset eivät kuitenkaan tuommoisesta vuodatuksesta pidä.

Naiset rakastavat miestä, joka on perhekeskeinen

Kaikki naiset eivät halua avioliittoa ja perhettä, mutta ylivoimaisella enemmistöllä on tämä tarve. Se, että olet mies, joka haluaa perheen (tai jolla on jo lapsia ja on hyvä isä), lisää houkuttelevuuttasi. Toki on myös naisia, joita ei perheellinen mies kiinnosta pätkääkään, vaan pitävät mieluummin yhden illan jutuista enemmän.

Nykyään lapset eivät ole niin suuria sopimusten rikkojia kuin ennen. Joten mahdollisuutesi eivät välttämättä mene pois, jos sinulla on jo lapsia.

Näin ollen se, että olet loistava isä ja huoltaja lapsillesi, osoittaa hänelle:

1. Haluat lapsia

2. Olet läsnä, jos sinulla on yhteisiä lapsia, suhteen lopputuloksesta riippumatta.

3. Et ole ääliö, joka jättäisi lapset isättömiksi.

Toinen tapa osoittaa, että olet perheen mies, on antaa naisen nähdä sinun ja perheesi välinen vuorovaikutus. Kerro naiselle, että haluat olla lähellä lapsiasi.

Naiset haluavat sinun saavan heidät nauramaan

Loistava huumorintaju on erinomainen ominaisuus, kun tulee tietää, kuinka houkutella naisia. Mies, joka arvostaa hyvää naurua ja joka osaa tasapainottaa vakavien asioiden painon naurun lahjalla, on harvinainen löytö.

Hyvä huumorintaju viestii naiselle, että pystyt hymyilemään vaikeiden aikojen läpi. Lisäksi se auttaa ankkuroimaan hänen luottamuksensa sinuun luottamusmiehenä.

Usein unohdettu osa huumoria on nokkeluus. Nokkeluus voidaan määritellä koomisten ajatusten luovaksi ilmaisuksi elämän tapahtumista. Naiset pitävät tyypistä, joka on nopea jaloilleen ja pystyy pitämään näppärää, leikkisää pilaa. Nokkelalla kaverilla on elämää ja elinvoimaa; hän rakastaa hauskaa. Hän myös rakastaa sitä.

Jos et ole varma, mistä aloittaa, katso netin hauskimpia vitsejä, joiden avulla voit viettää hauskan keskustelun naisen kanssa.

Naisia ​​kiinnostaa koulutettu mies

Yleistietämys, mitä ympäri maailmaa tapahtuu, osoittaa, että olet osa maailmaa. Sinun ei tarvitse olla poliittinen analyytikko tai filantrooppi tietääksesi, kuinka houkutella naisia.

Sinun on kuitenkin osoitettava, että välität tarpeeksi oppiaksesi ja ymmärtääksesi muita kulttuureja ja elämäntapoja.

Ympäröivään maailmaan liittyvä herrasmies todistaa ymmärtävänsä olevansa osa jotain itseään suurempaa. Se osoittaa, että tiedät, että maailma ei pyöri sinun ja kokemuksesi ympärillä. Tämä on tärkeä osa myötätuntoa.

Vaatii paljon motivaatiota ja kovaa työtä tullaksesi koulutetuksi, tietoiseksi mieheksi. Kaiken tuon hurjan itsensä sivistämisen keskellä, kannattaa myös muistaa rentoutua pelien parissa.

Naiset haluavat neuvokkaan miehen

Avain kekseliäisyyteen ei ole se, että osaat välttämättä tehdä kaiken, vaan se, että osaat saada asiat tehtyä.

On tärkeää, että voit hyödyntää:

1. Koulutustasi

2. Verkostoitumista

3. Suhteita

4. Maalaisjärkeä

Älä pelkää pyytää apua muilta. Avun hakeminen on edelleen merkki siitä, että olet kekseliäs mies. Jos olet liian ylpeä tunnustaaksesi, että tarvitset apua, suhteesi voi olla myrskyisä.

Todista kekseliäisyytesi ajoissa. Elämä antaa sinulle aina mahdollisuuden tehdä niin.

Naiset rakastavat seikkailua

Naiset pitävät miehestä, joka ei pelkää kokeilla uusia asioita. Miehet on luokiteltu rutiineista pitäväksi tottumukseksi. Kumoa tämä käsitys, niin houkuttelevuutesi ampuu katon läpi ja nainen kiinnostuu sinusta kovasti.

Seikkailun tunteen voi osoittaa:

1. Uusien ruokien kokeilu

2. Uusiin paikkoihin meneminen

3. Uuden harrastuksen hankkiminen

Yleinen ydin on, että kukaan ei halua olla sitoutunut jäämään samoihin rutiineihin, joten seikkailunhalu tai uusien asioiden kokeileminen aika ajoin voi auttaa miestä saamaan naisen huomion.

Lisävinkki miten saada naisen huomio

Naiset rakastavat tyylikästä miestä! Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla maailman parhaiten pukeutunut mies. Riittää, että kiinnität huomiota ulkonäköösi ja olet ylpeä siitä, että edustat vaimoasi tai tyttöystävääsi silloinkin, kun hän ei ole lähellä.

Kuinka houkutella naisia ​​tyylillä, muuta kuin pelkillä vaatteilla:

1. Hygieniasta kannattaa pitää huolta. Älä haise hielle tai paskalle, ja muutenkin käytä puhtaita vaatteita.

2. Tuoksu on tärkeä. Käytä muutakin kuin Axe Africaa, esimerkiksi laadukasta partavettä.

3. Hoida itseäsi. Leikkaa ainakin varpaankynnet ja pese hampaat jos muuhun ei ole aikaa.

4. Viestintä. Juttele lempeällä ja charmantilla äänensävyllä. Huutamalla puhuminen voi karkoittaa naisen.

Jos kuitenkin haluat myös koreilla vaatteilla, niin suosittelemme lukemaan artikkelimme Kuinka pukeutua kuin maskuliinen mies.Lue mitä pelimiehellä on sanottavaa


Pelimies artikkelit


11.01.2024: Flirttailun ABC: Pelimiehestä treffimestariksi
24.03.2023: 10 vinkkiä miten olla vastustamaton naisten silmissä
24.11.2022: Tässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimies
18.11.2022: 5 vinkkiä kuinka pukeutua kuin maskuliininen mies
26.10.2022: 7 vinkkiä pelimiehen kanssa deittailuun
14.07.2022: Muistipelien tärkeys

[ Kaikki Pelimiehen artikkelit ]
Pelimies pitää muistipeleistä


Miksi Pelimieskin suosittelee muistipelejä?


Ilmaisissa nettipeleissä kiteytyy hauskuus sekä hyöty kaikenikäisille ihmisille. Pelit eivät ainoastaan treenaa strategista peliosaamistasi, myös sosiaalinen elementti vie hauskuuden uudelle tasolle. Voit nimittäin verrata Muistipeli.comissa omaa pelitulostasi muiden pelaajien tuloksiin ja katsoa miten sijoituit parhaiden pelaajien joukossa. Muistia voi harjoittaa netissä pelaamalla Muistipeli.com sivustolla mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Keskittymispelinä muistipelit ovat todella hyviä, sillä pelatessa oppii myös pitkäjänteisyyttä ja johdonmukaisuutta. Kukapa ei pitäisi muistipelejä upeana pelimuotona. Muistipeleillä on oma roolinsa muistin harjoittamisessa ja mikä parasta, ne mahdollistavat myös loistavat arvonnat ja kilpailut. Tervetuloa pelimiehen matkaan Pelimies.net sivustolle!
Pelimiehellä parhaimmat nettikilpailut


Parhaimmat nettikilpailut


Kukapa ei pitäisi nettikilpailuista joihin voi osallistua täysin ilmaiseksi. Mahdollisuus voittaa palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepalkintoja on suomalaisten mieleen. Silloin kun ei ole jaossa ilmaisia ämpäreitä, niin Pelimies tuo saataville aivan jotain muuta ja parempaa. Nimittäin netin parhaimmat kilpailut ja arvonnat!

Pelaa Pelimies.net sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voita:


Wave BookCase suojakotelo , Pohti SkiTeam tuubihuivi , K-lahjakortti 10 euroa , Halvan makeaa , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , 20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10€ KorhoneCom -lahjakortti , 10eur S-lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10eur K-Ryhmän lahjakortti

Jaa Pelimies.net Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Pelimies.net FacebookissaJaa Pelimies.net Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista

facebook.com/muistipelicom