Pelimies.net artikkeli | Lisätty: 24.11.2022

Tässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimies | Pelimies.net
Kuva: RyanMcGuire / Pixabay

Tässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimies

Kävimme edellisessä artikkelissä läpi, kuinka pukeutua kuin oikea maskuliinin mies. Koska kyseinen artikkeli sai suuren suosion, niin laitetaan kehiin 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin oikea pelimies!

Elämässä riittää sääntöjä sellaisena kuin se on. Jotkut ovat kuitenkin valmiita auttamaan. Kuten säännöt, jotka määräävät kuinka pukeutua hyvin. Tietenkin jokainen mies tai nainen, jolla on mielipide sellaisista asioista, puhuu henkilökohtaisesta kokemuksesta – ja epäilemättä se, mikä toimii yhdelle, ei aina toimi toiselle; tai mikä toimii yhdelle, sitä toinen pitää liian jalankulkijana tai liian avantgardisena. Joten pukeutumisen suhteen ne on aina otettava nimellisarvoon. Ne ovat vahvoja ehdotuksia pikemminkin kuin viimeinen sana tyylistä.

Mutta hyviä muotivinkkejä miehille ei pidä koskaan haistaa, ja kun miesten vaatteista tulee yhä rikkaampia ja monipuolisempia, kokeellisempia ja runsaampia, yhä trenditietoisempia, hämmennyksen ja itseepäilyn hetkinä voi auttaa arvokas taka-asento, joka leikkaa sotkun läpi.

1. Luo yksinkertaisia ​​asukokonaisuuksia

Yksinkertaisuus on avain ulkoasun ja maskuliinisuuden parantamiseen. Kun ostat uusia vaatteita ja luot miehisiä asuja, pidä mielessä yksinkertaisuus. Poista tarpeettomat lisävarusteet parantaaksesi yleistä tyyliäsi ja näytät heti paremmalta.

Yksinkertaiset vaatteet ja perusmallit saavat sinut näyttämään terävältä. Voit helposti tehdä jokaisesta omistamastasi kappaleesta voittajan valitsemalla oikean kokoelman vaatteita, jotka sopivat hyvin yhteen.

Yksinkertaisen vaatekaapin pitäminen tarjoaa monia etuja, kuten parantaa pukeutumiskykyäsi. Harjoittelemalla kehität taitoja ottaa kaikki irti vaatekaappistasi ja jo omistamistasi miesten vaatteista.

2. Rakenna ajaton vaatekaappi

Aloita pukeutuminen maskuliiniseksi mieheksi keskittymällä yksinkertaisiin leikkauksiin, puhtaisiin muotoihin ja klassisiin siluetteihin, jotka voivat kestää useista vuodenajasta jopa vuosiin.

Yksinkertainen muotiestetiikka tekee hyvää silmälle, planeetalle ja budjetillesi. Sijoita klassisiin ja ajattomiin vaatteisiin näyttääksesi miehekkäältä ja pysyäksesi poissa trendeistä.

Käytä vain monipuolisia ja ajattomia vaatteita, jotka eivät mene helposti pois muodista. Ne eivät ole vain kestävämpiä, vaan myös säästävät rahaa ja parantavat muotityyliäsi näyttämään kypsältä ja modernilta.

3. Käytä miehekkäitä housuja

Älä unohda alushousujasi, sillä ne ovat tärkeä osa jokaista miehellistä asua. Laadukkaat, hyvin istuvat housut tai housut auttavat sinua näyttämään paremmalta vaivattomasti.

Farkut ovat yksi maailman suosituimmista muotituotteista, mutta hyvin istuvia farkkuja on vaikea löytää. Farkkujen käyttäminen voi auttaa sinua näyttämään tyylikkäältä, jos valitset itsellesi oikean parin kestävän kehityksen mukaiselta denimbrändiltä.

Hanki klassiset housut, kuten farkut tai chinot, ja varmista, että käytät niitä kengän korkeuden mukaan, oikean istuvuuden ja pituuden mukaan. Ne korostavat jalkojasi ja ovat muodikas lisä vaatekaappiisi.

4. Osta laadukkaat kengät

Sijoita korkealaatuisiin kenkiin, jotka sopivat ihonvärisi ja maskuliinisiin asuihin, joita aiot käyttää. Upeat jalkineet ovat ratkaisevan tärkeitä pukeutuaksesi hyvin ja näyttääksesi paremmilta myös arkivaatteissa.

Eettisesti valmistetut, laadukkaat jalkineet ovat olennainen lisä maskuliinisen miehen vaatekaappiin. Se on yksi parhaista sijoituksista, joita voit tehdä parantaaksesi muotityyliäsi miehenä.

Varmista, että kengät täydentävät värejäsi ja täydentävät muuta asua. Laadukas kenkäpari on välttämätön, jotta voit näyttää ja tuntea olosi parhaalta. Osta jalkinemerkeiltä, ​​jotka noudattavat korkeita sosiaalisia ja ympäristöstandardeja.

5. Luo maskuliinisia asuja kerroksilla

Lisää kerroksia asuihisi pukeutuaksesi kuin maskuliininen mies ja parantaaksesi ulkonäköäsi. Kerrokset tekevät jokaisesta arkisesta asusta välittömästi muodikkaamman ja tyylikkäämmän, ja ne on helppo muotoilla miehekkääksi.

Päällystakit, bleiserit, liivit, puffit, liivit, vuoraukset ja tyylikkäät denimtakit auttavat myös erottumaan joukosta. Yhdistä bleiseri hyvin istuviin housuihin saadaksesi täydellisen tyylikkään ja maskuliinisen lookin.

Valitse kourallinen kerroksia, joiden päälle voit luoda ainutlaatuisia, alkuperäisiä ja vahvoja asuja ja näyttää komealta hetkessä. Pitkä, hyvin istuva takki ja klassinen bomber-takki ovat vaivatonta asua, jotka auttavat pukeutumaan hyvin.

Etsi korkealaatuisia ja kestäviä bleisejä, jotka auttavat sinua paitsi pienentämään ekologista jalanjälkeäsi myös parantamaan pukeutumistyyliäsi huomattavasti.

Tumma takki tai bleiseri voi myös parantaa asuasi lisäämällä perinteisen, tyylikkään ja tyylikkään ilmeen. Osta neutraalin värisiä kerroksia, kuten musta, valkoinen, ruskea tai laivastonsininen, ja pudota ne klassisten valkoisten paitojen päälle.Lue mitä pelimiehellä on sanottavaa


Pelimies artikkelit


11.01.2024: Flirttailun ABC: Pelimiehestä treffimestariksi
24.03.2023: 10 vinkkiä miten olla vastustamaton naisten silmissä
24.11.2022: Tässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimies
18.11.2022: 5 vinkkiä kuinka pukeutua kuin maskuliininen mies
26.10.2022: 7 vinkkiä pelimiehen kanssa deittailuun
14.07.2022: Muistipelien tärkeys

[ Kaikki Pelimiehen artikkelit ]
Pelimies pitää muistipeleistä


Miksi Pelimieskin suosittelee muistipelejä?


Ilmaisissa nettipeleissä kiteytyy hauskuus sekä hyöty kaikenikäisille ihmisille. Pelit eivät ainoastaan treenaa strategista peliosaamistasi, myös sosiaalinen elementti vie hauskuuden uudelle tasolle. Voit nimittäin verrata Muistipeli.comissa omaa pelitulostasi muiden pelaajien tuloksiin ja katsoa miten sijoituit parhaiden pelaajien joukossa. Muistia voi harjoittaa netissä pelaamalla Muistipeli.com sivustolla mihin aikaan vuorokaudesta tahansa.

Keskittymispelinä muistipelit ovat todella hyviä, sillä pelatessa oppii myös pitkäjänteisyyttä ja johdonmukaisuutta. Kukapa ei pitäisi muistipelejä upeana pelimuotona. Muistipeleillä on oma roolinsa muistin harjoittamisessa ja mikä parasta, ne mahdollistavat myös loistavat arvonnat ja kilpailut. Tervetuloa pelimiehen matkaan Pelimies.net sivustolle!
Pelimiehellä parhaimmat nettikilpailut


Parhaimmat nettikilpailut


Kukapa ei pitäisi nettikilpailuista joihin voi osallistua täysin ilmaiseksi. Mahdollisuus voittaa palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepalkintoja on suomalaisten mieleen. Silloin kun ei ole jaossa ilmaisia ämpäreitä, niin Pelimies tuo saataville aivan jotain muuta ja parempaa. Nimittäin netin parhaimmat kilpailut ja arvonnat!

Pelaa Pelimies.net sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voita:


Wave BookCase suojakotelo , Pohti SkiTeam tuubihuivi , K-lahjakortti 10 euroa , Halvan makeaa , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , 20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10€ KorhoneCom -lahjakortti , 10eur S-lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10eur K-Ryhmän lahjakortti

Jaa Pelimies.net Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Pelimies.net FacebookissaJaa Pelimies.net Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista

facebook.com/muistipelicom