Pelimies suosittelee muistipelejä


Ovathan muistipelit nerokkaan hauskaa ajanvietettä kaikille ikään katsomatta. Peliä voi pelata paperisilla pelikorteilla tai ilmaiseksi netissä. Pelin yksinkertaisuus tekee muistipeleistä helposti lähestyttävän. Hauskaa ajanvietettä kaikenikäisille.

Pelejä pelatessa oppii keskittymistä ja aivot saavat samalla jumppaa. Muistin harjoittamisessa muistipelit ovat aivan omaa luokkaansa ja lisää pelimotivaatiota aivojen treenaamiseen saa jos pelistä voi voittaa jotain.

Siksi Pelimies.net tuo kaikille pelattavaksi nettimuistipelejä, joista voi voittaa palkintoja! Pelaa ilmaiseksi ja osallistu kilpailuihin Pelimies.net:issa tai osoitteessa www.muistipeli.com.

Kuukausittain on jaossa lahjakortteja ja tuotepalkintoja. Mikä voikaan olla parempaa kuin kehittää omaa muistia ja samalla on mahdollisuus voittaa. Hauskaa on myös katsoa miten muut pelaajat ovat suoriutuneet peleissä vertailemalla pelituloksia. Yltääkö tuloksesi kymmenen parhaimman tuloksen joukkoon vai oletko jopa kuukauden paras pelaaja? Se selviää vain pelaamalla.

Ja mikä parasta, pelien pelaaminen onnistuu missä päin maailmaa tahansa ja mihin kellonaikaan tahansa. Voit pelata muistipelejä tietokoneella tai älypuhelimella, se on niin helppoa. Pelimies suosittelee muistipelejä hyvästä syystä!


Parhaimmat nettikilpailut


Kukapa ei pitäisi nettikilpailuista joihin voi osallistua täysin ilmaiseksi. Mahdollisuus voittaa palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepalkintoja on suomalaisten mieleen. Silloin kun ei ole jaossa ilmaisia ämpäreitä, niin Pelimies tuo saataville aivan jotain muuta ja parempaa. Nimittäin netin parhaimmat kilpailut ja arvonnat!
Nyt eikun pelihousut jalkaan ja Pelimiehen matkaan.

Ole pelimies ja voita Wave BookCase suojakotelo

Pelaa MUISTIKAUPPA.FI muistipeliä

Voita Wave BookCase suojakotelo

Voita Wave BookCase suojakotelo | Pelimies.net
Pelaamalla Muistikauppa.fi -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa Muistikauppa.fi pelistä »
Arvontaan
4 päivää
Ole pelimies ja voita Pohti SkiTeam tuubihuivi

Pelaa POHTI SKITEAM muistipeliä

Voita Pohti SkiTeam tuubihuivi

Voita Pohti SkiTeam tuubihuivi | Pelimies.net
Pelaamalla Pohti SkiTeam -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa Pohti SkiTeam pelistä »
Arvontaan
4 päivää
Ole pelimies ja voita K-lahjakortti 10 euroa

Pelaa VITSIEN VITSIT! muistipeliä

Voita K-lahjakortti 10 euroa

Voita K-lahjakortti 10 euroa | Pelimies.net
Pelaamalla Vitsien Vitsit! -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa Vitsien Vitsit! pelistä »
Arvontaan
4 päivää
Ole pelimies ja voita 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti

Pelaa PII POO LEGO-MAAILMA muistipeliä

Voita 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti

Voita 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti | Pelimies.net
Pelaamalla Pii Poo LEGO-maailma -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa Pii Poo LEGO-maailma pelistä »
Arvontaan
4 päivää
Ole pelimies ja voita 25eur Laku.fi -lahjakortti

Pelaa HALVA MAKEISET muistipeliä

Voita 25eur Laku.fi -lahjakortti

Voita 25eur Laku.fi -lahjakortti | Pelimies.net
Pelaamalla Halva makeiset -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa Halva makeiset pelistä »
Arvontaan
4 päivää
Ole pelimies ja voita 20eur Stuntman.fi ostosrahaa

Pelaa STUNTMAN.FI muistipeliä

Voita 20eur Stuntman.fi ostosrahaa

Voita 20eur Stuntman.fi ostosrahaa | Pelimies.net
Pelaamalla Stuntman.fi -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa Stuntman.fi pelistä »
Arvontaan
4 päivää
Ole pelimies ja voita 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti

Pelaa SUOSITUIMMAT KOIRARODUT muistipeliä

Voita 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti

Voita 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti | Pelimies.net
Pelaamalla Suosituimmat koirarodut -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa Suosituimmat koirarodut pelistä »
Arvontaan
4 päivää
Ole pelimies ja voita 10eur S-lahjakortti

Pelaa KEMI muistipeliä

Voita 10eur S-lahjakortti

Voita 10eur S-lahjakortti | Pelimies.net
Pelaamalla Kemi -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa Kemi pelistä »
Arvontaan
4 päivää
Ole pelimies ja voita 10eur K-lahjakortti

Pelaa PYHäJäRVI muistipeliä

Voita 10eur K-lahjakortti

Voita 10eur K-lahjakortti | Pelimies.net
Pelaamalla Pyhäjärvi -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa Pyhäjärvi pelistä »
Arvontaan
4 päivää
Ole pelimies ja voita 10eur K-Ryhmän lahjakortti

Pelaa TORNIOHAPARANDA muistipeliä

Voita 10eur K-Ryhmän lahjakortti

Voita 10eur K-Ryhmän lahjakortti | Pelimies.net
Pelaamalla TornioHaparanda -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.01.2023 .
Lisää tietoa TornioHaparanda pelistä »
Arvontaan
4 päivää

Pelimies artikkelit


Pelimies.net artikkeli | 24.11.2022

Tässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimies | Pelimies.net
Kuva: RyanMcGuire / PixabayTässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimiesKävimme edellisessä artikkelissä läpi, kuinka pukeutua kuin oikea maskuliinin mies. Koska kyseinen artikkeli sai suuren suosion, niin laitetaan kehiin 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin oikea pelimies!Elämässä riittää sääntöjä sellaisena kuin se on. Jotkut ovat kuitenkin valmiita auttamaan. Kuten säännöt, jotka määräävät kuinka pukeutua hyvin. Tietenkin jokainen mies tai nainen, jolla on mielipide sellaisista asioista, puhuu henkilökohtaisesta kokemuksesta – ja epäilemättä se, mikä toimii yhdelle, ei aina toimi toiselle; tai mikä toimii yhdelle, sitä toinen pitää liian jalankulkijana tai liian avantgardisena. Joten pukeutumisen suhteen ne on aina otettava nimellisarvoon. Ne ovat vahvoja ehdotuksia pikemminkin kuin viimeinen sana tyylistä.Mutta hyviä muotivinkkejä miehille ei pidä koskaan haistaa, ja kun miesten vaatteista tulee yhä rikkaampia ja monipuolisempia, kokeellisempia ja runsaampia, yhä trenditietoisempia, hämmennyksen ja itseepäilyn hetkinä voi auttaa arvokas taka-asento, joka leikkaa sotkun läpi. Yksinkertaisuus on avain ulkoasun ja maskuliinisuuden parantamiseen. Kun ostat u ...Lue artikkeli kokonaan


Lisää artikkeleita:


18.11.2022: 5 vinkkiä kuinka pukeutua kuin maskuliininen mies
26.10.2022: 7 vinkkiä pelimiehen kanssa deittailuun
14.07.2022: Muistipelien tärkeys

Pelaa Pelimies.net sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voita:


Wave BookCase suojakotelo , Pohti SkiTeam tuubihuivi , K-lahjakortti 10 euroa , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , 25eur Laku.fi -lahjakortti , 20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10eur S-lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10eur K-Ryhmän lahjakortti

Jaa Pelimies.net Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Pelimies.net FacebookissaJaa Pelimies.net Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista

facebook.com/muistipelicom