Pohti SkiTeam -muistipeli

Pelimiehen matkassa voita Teleskooppi makkaratikku

Pelaa ja voita

Teleskooppi makkaratikku

Voita Teleskooppi makkaratikku | Pelimies.net
Pelaamalla Pohti SkiTeam -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan.

Seuraava arvontapäivä suoritetaan 31.05.2024.

Arvontaan aikaa 15 päivää

Pelikortit Pohti SkiTeam -muistipelissä

Edellinen pelikortti
Seuraava pelikortti


Pelimies suosittelee Pohti SkiTeam peliä


Pohti SkiTeam | http://www.pohtiskiteam.fi


Pohti SkiTeam -muistipeli on Pelimiehen mieleen!

Kukapa ei pitäisi nettikilpailuista joihin voi osallistua täysin ilmaiseksi. Mahdollisuus voittaa palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepalkintoja on suomalaisten mieleen. Silloin kun ei ole jaossa ilmaisia ämpäreitä, niin Pelimies tuo saataville aivan jotain muuta ja parempaa. Nimittäin Pohti SkiTeam -muistipelin!

Pohti SkiTeam -pelin pelaaminen onnistuu missä päin maailmaa tahansa ja mihin kellonaikaan tahansa. Voit pelata muistipeliä tietokoneella tai älypuhelimella, se on niin helppoa. Samalla kehitä omaa muistiasi ja hauskaahan on myös katsoa miten muut pelaajat ovat suoriutuneet peleissä vertailemalla pelituloksia.

Yltääkö tuloksesi kymmenen parhaimman tuloksen joukkoon vai oletko jopa kuukauden paras pelaaja? Se selviää vain pelaamalla.
Lue mitä pelimiehellä on sanottavaa


Pelimies artikkelit


Pelimies.net artikkeli | 11.01.2024

Flirttailun ABC: Pelimiehestä treffimestariksi | Pelimies.net


Flirttailun ABC: Pelimiehestä treffimestariksiNyt syvennymme flirttailun, treffailun ja pokailun jännittävään maailmaan, jossa koko pelikenttä on valmiina kunnon pelimiehiä varten! Tämä opas ei käsittele vain treffailua – se on kattava käsikirja siitä, miten nousta pelimiehestä todelliseksi treffimestariksi. Valmistaudu sukeltamaan syvälle aitouden merkitykseen, kehonkielen saloihin, keskustelun taiteeseen ja muuhun treffailun kannalta oleelliseen. Nyt on aika heittää vanhat kliseet romukoppaan ja oppia flirttailun uusi ABC – aina rentoudella, huumorilla ja tyylikkyydellä höystettynä.Ensiksi on tietenkin hyvä määritellä termit ja se, mitä ylipäätään tarkoittaa olla todellinen "pelimies"? Se ei suinkaan ole pelkästään taitoa vakuuttaa ja viehättää, vaan se on elämäntapa, jossa itsevarmuus ja rentous kohtaavat. Todellinen pelimies tietää, että menestys flirttailussa ja parisuhteissa ei ole pelkkää peliä, kemiaa ja sattumaa, vaan se on taitoa olla oma itsensä parhaalla mahdollisella tavalla.Aitous on pelimiehen ydin. Se ei ole temppuja tai feikkausta, vaan kykyä olla rehellisesti ja rennosti oma itsensä jokaisessa tilantees ...Lue artikkeli kokonaan


Lisää artikkeleita:


24.03.2023: 10 vinkkiä miten olla vastustamaton naisten silmissä
24.11.2022: Tässä 5 vinkkiä lisää kuinka pukeutua kuin pelimies
18.11.2022: 5 vinkkiä kuinka pukeutua kuin maskuliininen mies
26.10.2022: 7 vinkkiä pelimiehen kanssa deittailuun
14.07.2022: Muistipelien tärkeys

[ Kaikki Pelimiehen artikkelit ]

Pelaa Pelimies.net sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voita:


Wave BookCase suojakotelo , Teleskooppi makkaratikku , K-lahjakortti 10 euroa , Halvan makeaa , 50€ Pii Poo verkkokauppa lahjakortti , 20eur Stuntman.fi ostosrahaa , 10€ Musti ja Mirri Lahjakortti , 10€ KorhoneCom -lahjakortti , 10eur S-lahjakortti , 10eur K-lahjakortti , 10eur K-Ryhmän lahjakortti

Jaa Pelimies.net Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Pelimies.net FacebookissaJaa Pelimies.net Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista

facebook.com/muistipelicom