Pii Poo LEGO-maailma -muistipeli

Pelimies.net

Pelaa Pii Poo LEGO-maailma -muistipeliä ja voita LEGO Batman naamio (arvo 72,90€)
Voita LEGO Batman naamio (arvo 72,90€)

PELAA JA VOITA

LEGO Batman naamio (arvo 72,90€)

Voita LEGO Batman naamio (arvo 72,90€)
Pelaamalla Pii Poo LEGO-maailma -muistipeliä ja tallentamalla pelin lopussa pisteesi TOP-listaan, osallistut palkinnon arvontaan. Seuraava arvontapäivä on 31.05.2022 .Arvontaan
11 päivää
Pelaa Pii Poo LEGO-maailma -peliä


line

Pelikortit Pii Poo LEGO-maailma -muistipelissä

Pii Poo LEGO-maailma | https://www.piipoo.com/

Suosittelemme tätä peliä


Pii Poo LEGO-maailma -muistipeli on Pelimiehen mieleen!

Kukapa ei pitäisi nettikilpailuista joihin voi osallistua täysin ilmaiseksi. Mahdollisuus voittaa palkintoja, kuten lahjakortteja tai tuotepalkintoja on suomalaisten mieleen. Silloin kun ei ole jaossa ilmaisia ämpäreitä, niin Pelimies tuo saataville aivan jotain muuta ja parempaa. Nimittäin Pii Poo LEGO-maailma -muistipelin!

Pii Poo LEGO-maailma -pelin pelaaminen onnistuu missä päin maailmaa tahansa ja mihin kellonaikaan tahansa. Voit pelata muistipeliä tietokoneella tai älypuhelimella, se on niin helppoa.
Samalla kehitä omaa muistiasi ja hauskaahan on myös katsoa miten muut pelaajat ovat suoriutuneet peleissä vertailemalla pelituloksia. Yltääkö tuloksesi kymmenen parhaimman tuloksen joukkoon vai oletko jopa kuukauden paras pelaaja? Se selviää vain pelaamalla.
line

Pelaa Pelimies.net sivustolla, osallistu kilpailuihin ja voita:


20eur Stuntman.fi ostosrahaa , LEGO Batman naamio (arvo 72,90€) , K-lahjakortti 10 euroa , 10eur K-Ryhmän lahjakortti , 2kpl Enni-pyyhkeitä (50x70) , 10eur K-lahjakortti , 2 pääsylippua Arkadiaan , Wave BookCase suojakotelo , 25eur Laku.fi -lahjakortti , Pohti SkiTeam lippis

Jaa Pelimies.net Facebookissa & Twitterissä:

Jaa Pelimies.net FacebookissaJaa Pelimies.net Twitterissa

Muistipelit löytyy myös Facebookista

facebook.com/muistipelicom